Törringelund 23/11-2015 | Sverigedemokraterna i Sjöbo

Törringelund 23/11-2015

 

119130Tack Jimmie Åkesson,Mattias Karlsson,Richard Jomshof ,Jörgen Grubb och Paula Bieler för en intressant kväll.

Det var många medlemmar som tagit sig hit ,ca 700 stycken, för att se och lyssna på våra förebilder.

En kväll som handlade om läget idag,terrorismen,flyktingkaoset och vårt arbete med att medborgarna säger sitt om att ha en folkomröstning angående just flyktingpolitiken .

Man talade också om vad det får för konsekvenser i välfärden.Vi måste arbeta för vår skola och ta hand om de äldre på det bästa sättet .

Ett stort tack till våra SD rikspolitiker som åker landet runt och kämpar för vårt Sverige .

 

Här kommer lite bilder  från gårdagen .  Först kommer en stolt Ordförande SD Sjöbo med våra tre frontfigurer på riksnivå sedan  blir det Paula som jag tyvärr inte hann få en gemensam bild med.

Sedan kommer en bild ut över publiken innan alla kommit och ytterligare en bild på vår blivande statsminister Jimmie Åkesson.

 

154

 

151

 

150

155

 

112

 

135

 

 

 

 

 

 

 

Jag vill även skicka en stor eloge till alla de som ordnat de här och såg till att allting klaffade. Det är ett stort arbete ”bakom kulisserna” för att allt ska fungera .

Personligen vill jag även säga tack till de som tog sig tid att komma fram till mig och hälsa. En del som jag inte visste vem det var och andra som jag bara visste namnen på och det var roligt att se er På Riktigt  🙂 och de som jag träffat  innan men alltid så roligt att ni kommer fram och slår några ord .

Jag hoppas vi ses snart igen .

Vänliga hälsningar

Mariana Ramelius

Ordförande SD Sjöbo

PS Här nedan kommer Bedårande barn som spelade . Tack !