Indoktrinering av Sjöbos elever | Sverigedemokraterna i Sjöbo

Indoktrinering av Sjöbos elever

Efter valet 2010 har det i Sjöbos skolor blivit populärt att driva anti-rasistiska projekt där man ägnar hela skoldagar till detta trots att man inte har haft några som helst problem med rasism.

Vad är det då som har satt igång denna kraftansamling? Kan det ha att göra med resultaten i skolvalen där vi fick mycket bra siffror? Eftersom vi inte har några problem med rasism så ligger det väl nära till hands!

http://www.skanskan.se/article/20100915/SJOBO/709159904/-/var-tredje-elev–rostade-pa-sd

En annan sak som man gärna tar upp inför barnen är den dåliga stämpel som Sven-Olle Olsson har satt på Sjöbo. Jag har till och med sett och hört en lärare inför barnen med gråten i halsen tala om hur dåligt det var att vara lärare i kommunen på den tiden.

Man ska tänka på att den eventuella stämpel som Sven-Olle har satt på Sjöbo så var den framröstad i en folkomröstning med två tredjedels majoritet.

Sjöbo är den enda kommunen i Sverige som har låtit demokratin ha sin gång i en folkomröstning i flyktingmottagningsfrågan av en politiker som inte lät sej toppstyras från Stockholm. Det kallar jag för en bra stämpel.

Men se det är det ingen som vill tala om för eleverna.

Lars-Wilhelm Larsson